08/04/2026
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 8 Απριλίου 2026 - 00:35

Αντίδραση Καραπαπά σε… διαρροές ονομάτων διαιτητών για τη συνέχεια των πλέι οφ (pics)

«Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με τέτοιους όρους τα υπόλοιπα ματς…», ανέφερε ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρολεύκων»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και όντας οι Πειραιώτες στο -5 από την ΑΕΚ ξέρουν πως θα χρειαστούν υπερβάσεις για να φτάσουν στο πρωτάθλημα.

Μέσα σε όλα αυτά, τη Μ. Τρίτη (7/4) υπήρξε αντίδραση του αντιπροέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά καθώς ο τελευταίος ανέβασε δύο story στο Instagram κάνοντας λόγο για διαρροές ονομάτων διαιτητών για τη 2η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο Καραπαπάς ανέφερε πως σε κανάλι ιδιοκτήτη ΠΑΕ, ειπώθηκε πως η ΚΕΔ πρόκειται να ορίσει έναν Σλοβάκο και έναν Σλοβένο στα δύο ντέρμπι. Οι μοναδικοί που ανήκουν στην κατηγορία Elite από αυτές τις χώρες είναι ο Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία) και οι Σλάβκο Βίντσιτς, Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία) (ΦΩΤΟ 2).

Σε νέο story ο Καραπαπάς τόνισε πως οι συγκεκριμένοι διαιτητές έχουν αδικήσει τον Ολυμπιακό και πως αν τους ορίσει ο Λανουά ή τους έχει έτοιμους καλύτερα να παραιτηθεί, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με αυτούς τους όρους τα υπόλοιπα πέντε ματς που απομένουν και πως αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν οι πάντες (ΦΩΤΟ 3).

Μοιραστείτε το: