21/03/2026
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Σάββατο 21 Μαρτίου 2026 - 19:26

Λεβαδειακός: Έργα αξίας 500.000 ευρώ για το γήπεδο ανακοίνωσε ο Βρούτσης παρουσία Κομπότη

Αναβαθμίζεται το «Λάμπρος Κατσώνης»

Μία σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε το Σάββατο (21/3) αναφορικά με το γήπεδο του Λεβαδειακού, καθώς παρουσία του ιδιοκτήτη των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε έργα αξίας 500.000 ευρώ.

Η αναβάθμιση του γηπέδου «Λ. Κατσώνης» βρίσκεται σε πρώτο πλάνο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Στερεά στην οποία περιόδευσε ο Βρούτσης. Εκεί υπήρξε συνάντηση με τον Γιάννη Κομπότη, αλλά και τοπικούς φορείς και αποφασίστηκε να επεκταθούν τα στέγαστρα στο γήπεδο.

Συνολικά, εγκρίθηκαν έργα αξίας 750.000 ευρώ για Λιβαδειά και Δελφούς, με στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής, όπου όπως αναφέραμε για το γήπεδο των Βοιωτών θα είναι στις 500.000 ευρώ.

Τέλος, ο Βρούτσης ενημέρωσε για όλα αυτά μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebookκαι στάθηκε στη σημασία της συνεργασίας του με την τοπική αυτοδιοίκηση. Πλάι στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού βρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Δημήτρης Καραμάνης, ο βουλευτής, Ελευθέριος Κτιστάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Γιώργος Ντασιώτης.

Μοιραστείτε το: