Αρκετά γρήγορος ο ρυθμός στο ξεκίνημα.
5': Ο Μαρίν στο κόρνερ από τα δεξιά, δεν αποφέρει κάτι.
4': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Τσιφτσή να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Πινέδα.
4': Κίτρινη κάρτα στον Σάντσες.
4': Επικίνδυνο γύρισμο του Κωνσταντέλια από τα δεξιά της περιοχής, κόβει ο Ρέλβας.
2': Σέντρα Σάντσες από τα δεξιά, μαζεύει εύκολα ο Στρακόσια.
1': Σέντρα στο ματς.
Στον αγωνιστικό χώρο το διαιτητικό τιμ από την Ισπανία μέσα σε υπέροχη ατμόσφαιρα, με χιλιάδες χαρτάκια να εκτοξεύονται από τις εξέδρες.
Αφού ολοκλήρωσαν το καθιερωμένο τους ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια για να πάρουν τις τελευταίες οδηγίες.
Σε λιγότερο από 20 λεπτά η έναρξη του αγώνα στην Allwyn Arena, με την προσέλευση του κόσμου να αυξάνεται συνεχώς.
Νοκ άουτ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Ντεσπόντοφ, ενώ την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα και με τον Γιακουμάκη, με την κατάσταση των Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ και Κένι να παραμένει αβέβαιη, καθώς έλειπαν καιρό.
Στην αντίπερα όχθη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει τα ρέστα του για το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τον ηρωικό αποκλεισμό στο Κόνφερενς Λιγκ, παρά τη νίκη τους με 3-1 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, πραγματοποιώντας εμφάνιση ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου για 50 λεπτά, την ώρα που για το σημερινό παιχνίδι ο Μάρκο Νίκολιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μάνταλο.
Η Ένωση επιδιώκει το 2/2 στο μίνι πρωτάθλημα για να αγκαλιάσει τον τίτλο και να αφήσει τους Θεσσαλονικείς στο -8.
Φίλες και φίλοι του a-sports.gr, καλησπέρα σας από τη Νέα Φιλαδέλφεια! Είμαι ο Σταύρος Ιωαννάτος και μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

