Λίγο πριν το φινάλε στην Τούμπα, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0.
Συνολικά 72 αναμετρήσεις έχουν γίνει με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο οποίος μετρά 42 νίκες, έναντι 17 της ΑΕΚ, ενώ 13 ματς έληξαν ισόπαλα με τα τέρματα να είναι 133-56 υπέρ των Πειραιωτών.
Στο ματς της κανονικής σεζόν με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κερδίσει άνετα 2-0 με την ΑΕΚ να… ψάχνεται τότε. Η νίκη για τους Πειραιώτες ήρθε με το πέναλτι του Ελ Κααμπί και το γκολ του Ταρέμι.
Από την άλλη η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχοντας κερδίσει 3-0 την Κηφισιά ξέρει ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, ειδικά αν κερδίσει, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα έναντι και του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με την Ένωση να έχει 60 βαθμούς.
Να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ με την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να έχει 58 βαθμούς και ενώ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας γκέλαρε μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που ξεκινά στις 21:00 στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
Φίλες και φίλοι του a-sports.gr καλησπέρα σας.

